Нашите награди

Нашите награди
 • Първа награда през 2018 İKMİB Stars of Export

  Традиционната церемония за награждаване на "IKMIB Stars", която се организира ежегодно от Истанбулската асоциация на износителите на химикали и химически продукти (IKMIB), се проведе в Истанбул. Целта на церемонията е да насърчи своите членове – компании от химическата промишленост, за техните успехи в износа. По време на церемонията по връчване на наградите за 2018 година на İKMİB Stars of Export бяха наградени общо 84 компании, класирали се в Топ 3 в 28 категории. През 2018г. химическият сектор е реализирал износ в размер на 17,4 милиарда щ.д.

  Nobel Pharmaceuticals бе отличена с първо място в категорията „Експорт на фармацевтични продукти“ с реализиран износ от 65,6 милиона щ.д. през 2018 година. По време на церемонията по награждаване на İKMİB Stars of Export Д-р Нюман Балки – член на Борда на директорите, получи наградата от името на Nobel.

  Nobel Pharmaceuticals, основана на принципа “Здравето е ценно”, има принос към националната икономика като единствената местна фармацевтична компания без външнотърговски дефицит

 • Награда "Най-добре управлявани компании"

  Ние бяхме една от 11-те турски компании, които получиха награда по време на церемонията по награждаване за „Най-добре управляваните компании“. Тези награди, се организират и провеждат в чужбина от Deloitte в продължение на 25 години, а през 2018 церемонията бе проведена в Турция.

  Наградата "Най-добре управлявани компании" е една от водещите награди в международния свят на бизнеса, базирана на оценка на ефективността на управлението на компаниите в рамките на ефективни международни практики.

  При раздаването на наградите бяха взети предвид критериите стратегия, компетентност, отдаденост и финансови показатели. Фирмите Добрите практики, които са насочени към стратегията, компетентностите, всеотдайност и критерии за финансово изпълнение, бяха оценени от независимо жури, състоящо се от изтъкнати представители на бизнеса и академичните среди, включително Али Коч, Али Саскаранг, Ебру Йоздемир, Емре Зорлу, Хамди Акин, Ханзаде Доган Бойнер, Лусиен Аркас, Юмран Инан и Юмит Бойнер. Nobel бе единствената фармацевтична компания, удостоена с тази награда.

 • Награди за Интелигентни производствени технологии IDC 2018

  На събитието “IDC Turkey Manufacturing Summit 2018“, организирано ежегодно от The International Data Corporation (IDC), която награждава най-значимите и успешни проекти през годината, ние, Nobel Pharmaceuticals, спечелихме втора награда в двете категории, съответно за "Корпоративна трансформация" и за "Мобилност" със системата SAP-EWM (Разширена система за управление на складове), създадена за нашия дистрибуторски център в Дюздже.

  Миналата година получихме първата награда в категорията „Корпоративна трансформация“ с проекта JÜPITER (Global CRM/CLM). На същото събитие тази година получихме 2 награди и по този начин продължихме да популяризираме постиженията на семейството на Nobel сред по-широка аудитория.

 • Награди за качество на SAP 2018 – "Сребро" отличие от SAP за проекта, създаден за дистрибуторския център в Дюздже

  По време на церемонията по връчване на наградите “SAP Quality Awards 2018” SAP - Световният лидер в корпоративните приложения и софтуер, оцени най-успешните корпоративни приложения на годината. Nobel бе удостоен със "Сребърна" награда в категорията "Преобразуване на бизнеса" със системата SAP-EWM (разширена система за управление на складове), която внедрихме в нашия дистрибуторски център в Дюздже.

  На Наградите за качество SAP се оценяват организациите, които управляват ефективно сложните бизнес процеси, като ги опростяват със софтуерни и бизнес приложения и по този начин постигат върхови постижения в практиката. Ние интегрирахме в центъра на сложните операции по производство, логистика и качество с изцяло новия ни склад, част от дистрибуционния център в Дюздже (завършен през 2019 година). Едновременно с изграждането му всичко е интегрирано със системата SAP-EWM.

 • Специална награда Platin Global 100 Industry 4.0

  Като една от пионерите във фармацевтичния бранш в Industry 4.0, нашата компания получи специалната награда на Platinum Global 100.

  Списание Platinum, месечно турско списание за икономика и бизнес, в резултат на съвместната си работа с независимата изследователска компания İpsos, обяви индексите на Platin Global 100 на специална церемония по награждаване. Nobel Pharmaceuticals участва в проучването на Industry 4.0 от 2014 година с програмата the Nobel Digitization/Transformation.Вследствие на успешното изпълнение на програмата, Nobel İlaç бе номинирана в 2018 година за специалната награда на Platinum Global 100 index на форума Industry 4.0.

 • Наградата "Успешна жена Директор по информационни технологии на годината" на наградите за жени лидери в технологиите

  Бидар Йозгюр Улуташ - Директор по информационни технологии, получи наградата за "Успешна жена Директор по информационни технологии на годината" по проекта "Жени лидери по технологии", осъществяван от Майкрософт Турция в сътрудничество с Асоциацията на жените предприемачи в Турция (KAGIDER) и Фондация „Айдън Доган“. Бидар Йозгюр Улташ бе удостоена с награда за нейния проект „Юпитер“, в който тя ръководи дигиталната трансформация на Nobel.