Ние създаваме международни марки сред фармацевтичните продукти

Ние създаваме международни марки сред фармацевтичните продукти
Като глобална фармацевтична компания с повече от половин век опит, Nobel заема достойно място на международните пазари с визията си за "предлагане на надеждни и достъпни продукти за човешкото здраве във всяко кътче по света".

Глобална компания

Стремейки се да подобри качеството на живот със своите ефективни и висококачествени продукти, произведени в съответствие с международните стандарти, Nobel осъществява промоционални и търговски дейности със свои собствени филиали-организации в Германия, Албания, Азербайджан, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Грузия, Швейцария, Черна гора, Казахстан, Киргизстан, Косово, Македония, Монголия, Молдова, Узбекистан, Русия, Сърбия, Туркменистан, Украйна и Сенегал.

Създавайки свои собствени кадри във всяка страна, в която оперира, Nobel Pharmaceuticals извършва своята маркетингова и търговска дейност в съответствие с утвърдените етични стандарти в Турция.

Първата стъпка към глобалното разширяване на Nobel Pharmaceuticals, която е част от Ulkar Holding, бе реализирана в Казахстан. Като Nobel AFF, основана през 2002, производственият обект на Nobel стана първият такъв с чуждестранен капитал в страната. Това съоръжение, с което Nobel истински се гордее, е също така първото в страната, което притежава сертификат за Добра производствена практика (GMP).

На територията на Азия, друг източник на гордост е Nobel Pharmsanoat – нашето производствено подразделение в Узбекистан. С повече от 300 служители, Nobel Pharmsanoat е добре позната турска марка, която се свързва със стандарт на качество в Узбекистан, една от най-гъсто населените страни в Централна Азия.

Лидер в износа

Nobel Pharmaceuticals е единствената компания в Турция без чуждестранен търговски дефицит във фармацевтичната индустрия, благодарение на успешния износ за 50 страни. Голяма част от нашият износ се осъществява с наши собствени марки. Една от най-известните ни марки в категорията „Грип и настинка“ се произвежда в Турция. Като първа и все още единствена международна марка на нашата компания, се предлага в 25 страни с едно и също име и помага на пациентите да облекчат симптомите на грип и настинка.