Нашите награди

Нашите награди
 • Nobel Pharmaceuticals отново получи звезда „Износ на фармацевтични продукти“.

  Nobel Pharmaceuticals получи първа награда в категорията „Звездите на износа İKMİB - Фармацевтични продукти“.

  В Истанбул се проведе традиционната „Церемония по награждаване на звездите на износа İKMİB“, която се организира от Асоциацията на износителите на химически продукти и химикали в Истанбул (İKMİB).

  Всяка година се оценяват резултатите от износа на компаниите във фармацевтичния сектор, които са членове на Асоциацията на износителите на химически продукти и химикали в Истанбул (İKMİB). Класирането на „Звездите на износа İKMİB“ беше представено на церемонията по награждаване в Истанбул. През 2019 година Nobel Pharmaceuticals получи първа награда за износа си в категория „Фармацевтични продукти“ по време на церемонията по награждаване на „Звездите на износа İKMİB“.

  На церемонията по награждаване на „Звездите на износа İKMİB“ през 2019 година бяха наградени общо 140 фирми, които се класираха в топ 5 в 28 категории. Nobel Pharmaceuticals, благодарение на нарастващия си износ през 2019 година, запази първото си място в класацията на лидерите. Компанията беше определена като достойна за първата награда в категорията „Износ на фармацевтични продукти“ през 2018 година.

 • Първа награда през 2018 İKMİB Stars of Export

  Традиционната церемония за награждаване на "IKMIB Stars", която се организира ежегодно от Истанбулската асоциация на износителите на химикали и химически продукти (IKMIB), се проведе в Истанбул. Целта на церемонията е да насърчи своите членове – компании от химическата промишленост, за техните успехи в износа. По време на церемонията по връчване на наградите за 2018 година на İKMİB Stars of Export бяха наградени общо 84 компании, класирали се в Топ 3 в 28 категории. През 2018г. химическият сектор е реализирал износ в размер на 17,4 милиарда щ.д.

  Nobel Pharmaceuticals бе отличена с първо място в категорията „Експорт на фармацевтични продукти“ с реализиран износ от 65,6 милиона щ.д. през 2018 година. По време на церемонията по награждаване на İKMİB Stars of Export Д-р Нюман Балки – член на Борда на директорите, получи наградата от името на Nobel.

  Nobel Pharmaceuticals, основана на принципа “Здравето е ценно”, има принос към националната икономика като единствената местна фармацевтична компания без външнотърговски дефицит

 • Награда "Най-добре управлявани компании"

  Ние бяхме една от 11-те турски компании, които получиха награда по време на церемонията по награждаване за „Най-добре управляваните компании“. Тези награди, се организират и провеждат в чужбина от Deloitte в продължение на 25 години, а през 2018 церемонията бе проведена в Турция.

  Наградата "Най-добре управлявани компании" е една от водещите награди в международния свят на бизнеса, базирана на оценка на ефективността на управлението на компаниите в рамките на ефективни международни практики.

  При раздаването на наградите бяха взети предвид критериите стратегия, компетентност, отдаденост и финансови показатели. Фирмите Добрите практики, които са насочени към стратегията, компетентностите, всеотдайност и критерии за финансово изпълнение, бяха оценени от независимо жури, състоящо се от изтъкнати представители на бизнеса и академичните среди, включително Али Коч, Али Саскаранг, Ебру Йоздемир, Емре Зорлу, Хамди Акин, Ханзаде Доган Бойнер, Лусиен Аркас, Юмран Инан и Юмит Бойнер. Nobel бе единствената фармацевтична компания, удостоена с тази награда.

 • Награди за Интелигентни производствени технологии IDC 2018

  На събитието “IDC Turkey Manufacturing Summit 2018“, организирано ежегодно от The International Data Corporation (IDC), която награждава най-значимите и успешни проекти през годината, ние, Nobel Pharmaceuticals, спечелихме втора награда в двете категории, съответно за "Корпоративна трансформация" и за "Мобилност" със системата SAP-EWM (Разширена система за управление на складове), създадена за нашия дистрибуторски център в Дюздже.

  Миналата година получихме първата награда в категорията „Корпоративна трансформация“ с проекта JÜPITER (Global CRM/CLM). На същото събитие тази година получихме 2 награди и по този начин продължихме да популяризираме постиженията на семейството на Nobel сред по-широка аудитория.

 • Награди за качество на SAP 2018 – "Сребро" отличие от SAP за проекта, създаден за дистрибуторския център в Дюздже

  По време на церемонията по връчване на наградите “SAP Quality Awards 2018” SAP - Световният лидер в корпоративните приложения и софтуер, оцени най-успешните корпоративни приложения на годината. Nobel бе удостоен със "Сребърна" награда в категорията "Преобразуване на бизнеса" със системата SAP-EWM (разширена система за управление на складове), която внедрихме в нашия дистрибуторски център в Дюздже.

  На Наградите за качество SAP се оценяват организациите, които управляват ефективно сложните бизнес процеси, като ги опростяват със софтуерни и бизнес приложения и по този начин постигат върхови постижения в практиката. Ние интегрирахме в центъра на сложните операции по производство, логистика и качество с изцяло новия ни склад, част от дистрибуционния център в Дюздже (завършен през 2019 година). Едновременно с изграждането му всичко е интегрирано със системата SAP-EWM.

 • Специална награда Platin Global 100 Industry 4.0

  Като една от пионерите във фармацевтичния бранш в Industry 4.0, нашата компания получи специалната награда на Platinum Global 100.

  Списание Platinum, месечно турско списание за икономика и бизнес, в резултат на съвместната си работа с независимата изследователска компания İpsos, обяви индексите на Platin Global 100 на специална церемония по награждаване. Nobel Pharmaceuticals участва в проучването на Industry 4.0 от 2014 година с програмата the Nobel Digitization/Transformation.Вследствие на успешното изпълнение на програмата, Nobel İlaç бе номинирана в 2018 година за специалната награда на Platinum Global 100 index на форума Industry 4.0.

 • Наградата "Успешна жена Директор по информационни технологии на годината" на наградите за жени лидери в технологиите

  Бидар Йозгюр Улуташ - Директор по информационни технологии, получи наградата за "Успешна жена Директор по информационни технологии на годината" по проекта "Жени лидери по технологии", осъществяван от Майкрософт Турция в сътрудничество с Асоциацията на жените предприемачи в Турция (KAGIDER) и Фондация „Айдън Доган“. Бидар Йозгюр Улташ бе удостоена с награда за нейния проект „Юпитер“, в който тя ръководи дигиталната трансформация на Nobel.