R&D дейност на Nobel Pharmaceuticals

R&D дейност на Nobel Pharmaceuticals
Nobel Pharmaceuticals работи в посока разработване на ефективни, безопасни, отговарящи на пациентските нужди, иновативни и достъпни продукти, които осигуряват на пациентите в целия свят възможности за по-здравословен и по-качествен живот, поставяйки тези продукти в услуга на човешкото здраве.

С повече от половин век история и експертни кадри, с високо ниво на компетентност, Nobel Pharmaceuticals е закърмена със сериозна научно-изследователска култура от деня, в който е създадена. Ние поддържаме своите научно-изследователски дейности в 3 различни най-съвременни лаборатории.

  • Научно-изследователски център към Düzce Pharmaceutical
  • Научно-изследователски център по биотехнологии към Marmara Teknokent (MARTEK)
  • Научно-изследователски център към Ulkar Kimya

Научно-изследователската и развойна политика на Nobel Pharmaceuticals се базира на разработването на иновативни продукти в съответствие със стратегиите на организацията. 95% от продуктовото портфолио на Nobel Pharmaceuticals и всички лекарствени форми, одобрени в 39 страни, са резултат от проучвания, проведени в научно-изследователския и развоен център на компанията.

Научно-изследователските и развойни проучвания се провеждат в рамките на националните и международни разпоредби и насоки в съответствие с изискванията за Добра производствена практика (GMP) и Добра лабораторна практика (GLP), установени от Световната здравна организация.