Производствено предприятие в Дюздже

Производствено предприятие в Дюздже
Производствените цехове в Дюздже, които от 2000-та година са част от структурата на Nobel Pharmaceuticals, използват високотехнологични, изцяло автоматизирани машини и разполагат с високотехнологичен склад.

Нашето предприятие, разположено на закрита площ от около 40 000 квадратни метра, отговаря на изискванията за Добра производствена практика (GMP) на най-високо ниво, като производството се извършва с прилагане на устойчиви, екологосъобразни технологии.

Нашият завод разполага с високоскоростни производствени и опаковъчни машини, опериращи с най-новите технологии и процесите се мониторират с автоматизирани системи. Проектите по програма Industry 4.0 съставляват важна част от дългосрочната политика за трансформация в нашата производствена база, в която се прилагат техники за непрекъснато усъвършенстване, посредством способи за стегнато производство.

Успоредно с производството на собствени продукти, Nobel Pharmaceuticals извършва и производство по договори с различни местни и международни компании. Нашите производствени съоръжения са обект на проверки от Министерство на здравеопазването на Турция, както и от международни институции като Европейския съюз, Украйна, Русия, Саудитска Арабия и Беларус. Те са одобрени по отношение на Добрата производствена практика (GMP).

Нашето производствено предприятие удостоверява комплексните проверки на качеството, околната среда, здравословните и безопасни условия на труд със сертификати по ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Всички лекарствени форми, произведени в предприятията в Дюздже, са в съответствие с изискванията на световните стандарти за действащи „Добри производствени практики (GMP)".

Твърди лекарствени форми: таблетки, филм таблетки, капсули, дражета, прах, саше и гранули

Течни лекарствени форми: сиропи, суспензии, разтвори, емулсии, спрей

Полутвърди лекарствени форми: кремове, помади, гелове

Течни стерилни лекарствени форми: ампули за инжектиране, предварително напълнени спринцовка